L’Ajuntament de Nules obri un procés selectiu per a monitors d’activitats esportives

El termini per a presentar instàncies finalitza el pròxim 9 de setembre

L’Ajuntament de Nules ha convocat un procés selectiu per a la contractació laboral temporal, a temps parcial, de personal monitor d’activitats esportives. A més, amb aquesta convocatòria es pretén crear una borsa de treball per a futures contractacions segons les necessitats del consistori.

Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament busca incorporar personal especialitzat per al desenvolupament de les activitats esportives programades per a l’exercici 2024, com ara els jocs esportius i les escoles esportives, entre altres.

Entre els objectius principals d’aquesta convocatòria es troben la promoció de l’activitat física i l’esport, el foment d’hàbits saludables, la difusió dels valors intrínsecs a l’esport i la convivència social, així com la prevenció de la violència escolar i el desenvolupament de la intel·ligència emocional.

Les persones interessades a participar en el procés selectiu poden presentar la seua sol·licitud fins dilluns, 9 de setembre. Es recomana que la presentació es realitze de manera telemàtica a través de la seu electrònica. Les bases de la convocatòria estan disponibles al tauler d’anuncis i al portal de transparència de la seu electrònica de l’Ajuntament de Nules: https://nules.sedelectronica.es.

És important destacar que el procés selectiu per a la contractació de monitors d’activitats esportives i la creació de la borsa de treball es durà a terme mitjançant el sistema de concurs-oposició.