L’Ajuntament d’Almenara ultima la programació de les Festes Patronals de setembre

Ahir es van donar a conéixer els cinc bous “cerrils” de la prestigiosa ramaderia sevillana Partido de Resina que patrocinarà enguany l’Ajuntament a Almenara

L’Ajuntament d’Almenara està ultimant els detalls de la programació de les Festes Patronals que tindran lloc aquest mes de setembre. Hui s’han donat a conéixer els cinc bous “cerrils” de la prestigiosa ramaderia sevillana Partido de Resina que seran patrocinats enguany pel consistori d’Almenara.

El primer bou de Partido de Resina oferit per l’ajuntament s’exhibirà el dissabte 21 de setembre a les 18 hores, amb el nom de Camisito, número 16 i guarisme 0. Després, es mostrarà un altre bou, Tormento, marcat amb el número 6 i guarisme 0. De la mateixa ramaderia, a les 00 hores, s’embolarà el bou Alborotador, amb el número 12 i guarisme 0.

La programació de bous “cerrils” patrocinats per l’Ajuntament continuarà el dimarts 24 de setembre amb l’exhibició, a les 18 hores, d’un exemplar anomenat Taconcito, número 9 i guarisme 9, seguit per un altre bou de la mateixa ramaderia amb el nom Desesperado, número 30 i guarisme 0. A la nit, a les 23.30 hores, s’embolarà el primer bou de la vesprada.

A més dels bous, la programació taurina inclourà actes com la “desencaixonà” i diversos festejos organitzats per les penyes col·laboradores durant la setmana.

La regidora de Festes, Débora Marín, ha ressaltat que “treballem dia rere dia perquè totes i tots puguem gaudir d’uns festejos taurins exemplars i segurs”. També ha volgut agrair la implicació de les penyes i associacions participants, així com de totes les persones que col·laboren en la realització de les Festes Patronals.