Almenara obri el termini d’inscripció per a les penyes de cara a les festes patronals

Els i les representants hauran de formalitzar la seua inscripció en la Policia Local des de demà, día 4,  fins al dimarts 17 de setembre de 8 a 15 hores

Des de demà, dimecres 4, fins al dimarts 17 de setembre, les penyes d’Almenara poden registrar-se a les dependències de la Policia Local, en horari de 8 a 15 hores, presentant el formulari d’inscripció que incloga la ubicació i característiques dels casals on els penyistes es reuniran durant les festes patronals de la localitat.

Aquest registre té com a objectiu comptar amb una llista actualitzada de les penyes de la localitat i elaborar un pla d’ubicació dels casals per a garantir la seguretat i la convivència ciutadana, així com establir un pla d’actuació en cas d’urgència. Es requereix la identificació d’alguns representants de les penyes per a notificacions, i es recorda que, si la penya està formada per menors, es necessita la representació d’adults com a tutors. A més, s’indica que els casals han de complir unes condicions mínimes de salubritat per a evitar molèsties als usuaris i veïns, seguint les normes de civisme de l’Ordenança de Convivència Ciutadana.

En cas de necessitar ocupació de via pública o tall de carrers, s’haurà de sol·licitar l’autorització corresponent. Pel que fa als horaris de música en els casals, es permetrà des del 20 fins al 29 de setembre, amb límits fins a les 4 de la matinada els divendres i dissabtes, i fins a les 2 de la matinada la resta dels dies. Els residus voluminosos hauran de ser depositats al costat dels contenidors de RSU els dies 3 i 10 d’octubre per a la seua recollida, o bé a l’ecoparc de la localitat en els horaris establits. Els components de les penyes seran responsables de qualsevol infracció o sanció derivada de l’incompliment de les normatives vigents.