Moncofa obri el procés de preinscripció per a l’Escola Matinera del curs 2024/2025

L’Ajuntament de Moncofa ha anunciat l’obertura del procés de preinscripció per a l’Escola Matinera per al curs 2024/2025. Aquest servei, destinat a facilitar la conciliació laboral i familiar, oferirà un total de 60 places disponibles durant tot el curs escolar, amb un horari de 07:30 h a 9:00 h.

Les famílies interessades hauran d’emplenar un formulari amb les dades de l’alumne o alumna. Un cop completat el procés de preinscripció, es comunicarà abans de l’inici del curs escolar quins alumnes han estat acceptats per a accedir al servei.

El cost mensual de l’Escola Matinera serà de 15 euros per alumne. En el cas de famílies amb dos germans/es inscrits, el preu total serà de 25 euros. Aquest servei està subvencionat per la Diputació de Castelló i l’Ajuntament de Moncofa, oferint així un suport addicional a les famílies del municipi.

Per a aquells que estiguen interessats en aquest servei, poden accedir al formulari de preinscripció i obtenir més informació a través del següent enllaç: https://forms.gle/QrtRu2xnZ4abUmdK6