El PPCV assegura que busca consensuar els millors pressupostos per als valencians

“Els pressupostos no van dirigits als partits sinó als ciutadans i intentarem millorar la sanitat, els serveis socials, l’educació o les infraestructures”

La portaveu adjunta del Grup Popular a Les Corts, Nieves Martínez, ha afirmat que “el Consell de Carlos Mazón està treballant per a elaborar els millors pressupostos per als valencians”. Segons Martínez, aquests comptes “han de ser dialogats i treballats amb tots els grups, esperant que la majoria dels mateixos donen suport a una iniciativa que serà una millora per a tots els ciutadans”.

Martínez ha subratllat que “sempre cal treballar pel bé dels valencians, que al cap i a la fi és la nostra tasca com a representants públics”, i ha afegit que “els pressupostos no van dirigits als partits sinó als ciutadans; intentarem millorar la sanitat, els serveis socials, l’educació o les infraestructures. Aquest ha sigut sempre el talant de Carlos Mazón com a president: intentar millorar la vida dels valencians amb els millors pressupostos possibles”.

Respecte a les possibles línies roges del PSPV en matèria d’habitatge, la portaveu del GPP ha demanat “seure a dialogar i treballar per a veure què poden aportar en positiu, i donar suport a alguna cosa que és bona per a tots els valencians. Pel que fa a l’habitatge, no tenen molt a dir, ja que els pressupostos de 2024 han contemplat millores en les condicions d’adquisició d’habitatge per a tots els valencians i més per als joves”. Per a Martínez, “si ja estan posant línies roges, això diu molt de la predisposició que tenen a treballar pels valencians”.

Sobre la possibilitat de prorrogar els pressupostos, Martínez ha assegurat que “no seria un fracàs, és una possibilitat més”. En aquest sentit, ha recordat que els Pressupostos Generals de l’Estat estan prorrogats i això condiciona els valencians. “No és el més òptim però és una possibilitat”, ha insistit, afegint que “volem asseure’ns a dialogar amb tots els partits de l’oposició i arribar als millors pressupostos per a tots els valencians”.