Un adolescent mort i catorze persones ferides en un accident a l’AP-7 a l’altura de Moncofa

La meitat dels ferits són menors d’edat

A les 23.55 hores d’ahir s’alertava al CICU d’un accident de trànsit en el qual es van veure implicats 3 vehicles en l’AP-7, a l’altura del km.456, en terme municipal de Moncofa.

El CICU va mobilitzar tres unitats de SAMU, tres unitats SVB i una ambulància convencional.

A conseqüència de l’accident va morir un menor de 15 anys d’edat i van resultar ferides altres 14 persones.

Els ferits són:
– 7 adults, 4 d’ells homes d’entre 40 i 56 anys; i 3 dones d’entre 29 i 73 anys.
– 7 menors e entre 7 i 16 anys.
Després de l’assistència pels serveis mèdics d’emergència traslladats al lloc de l’accident 11 de les persones ferides van ser evacuades per diversa consideració a l’Hospital General de Castelló i a l’Hospital La Plana de Vila-real. Les altres tres restants es van traslladar pels seus propis mitjans a l’Hospital La Plana.

Destaca l’actuació dels Bombers del Consorci Provincial de Castelló, que acudien ahir a mitjanit al lloc dels fets, mobilitzats per la possibilitat que hi haguera persones atrapades en algun dels turismes implicats. A l’arribada de les dues dotacions de la Plana Baixa desplaçades, els bombers han col·laborat amb els serveis mèdics en l’atenció de diversos ferits i han actuat preventivament en els vehicles accidentats. Una volta van rebre l’autorització de la Guàrdia Civil, van procedir al rescat del cos de l’adolescent mort. L’operació ha finalitzat quan passaven quinze minuts de les quatre del matí.