El Partit Popular de la Vall d’Uixó reclama la neteja i adequació de clavegueres i embornals per a previndre problemes

El portaveu del Partit Popular, Herminio Serra, considera necessària una revisió de les infraestructures públiques per a garantir el seu estat òptim enfront de les pluges que són freqüents en estes dates

El Partit Popular de la Vall d’Uixó ha sol·licitat a l’equip de govern l’activació immediata de les labors de neteja i adequació de clavegueres i embornals. Segons el portaveu del PP, Herminio Serra, “la millor manera d’atallar els problemes és amb una bona prevenció”.

“Quan arriba setembre, es poden produir episodis de fortes tempestes que, si s’acumulen en infraestructures públiques que no estan degudament condicionades, poden causar problemes. El que demanem és treballar amb la deguda antelació perquè estos fets no tinguen lloc. Per això, apel·lem a la responsabilitat de l’equip de govern perquè actue amb la deguda diligència”, ha declarat Serra.

Per al regidor del PP, és necessari revisar alguns punts crítics, com la carretera Segorbe o els embornals pròxims a zones amb arbreda, amb l’objectiu de mantindre les infraestructures públiques en bones condicions. “És fonamental perquè, davant un eventual cas de gota freda, es minimitzen els problemes”, ha explicat Serra, i ha afegit que esta mesura també és important per a altres qüestions, com el control de plagues.

Herminio Serra ha recordat que durant l’estiu han advertit reiteradament sobre la necessitat de reforçar els tractaments contra coleòpters i altres insectes. La queixa, segons Serra, no és gratuïta: “Hi ha veïns que ens han traslladat el seu malestar per la presència de plagues fora de control, com és el cas de les paneroles. I davant estos problemes, la reacció de l’equip de govern ha sigut nul·la”.

Finalment, el portaveu del PP a la Vall d’Uixó ha afirmat que “continuarem exercint d’altaveu dels nostres veïns i tractant de resoldre els seus problemes. Perquè, lamentablement, ignorar-los no els resol, els empitjora”.