Nules reforça el control de plagues amb un tractament extraordinari contra les paneroles

L’Ajuntament de Nules reforçarà esta setmana els treballs de control de plagues en el municipi. Concretament, es durà a terme un tractament extraordinari per combatre les paneroles, atesa la seua proliferació durant els mesos d’estiu. Els treballs començaran este dijous 29 d’agost i finalitzaran el pròxim 1 de setembre.

Cal recordar que les actuacions de desinsectació i desratització a la xarxa pública de clavegueram tant de Nules, de Mascarell, com de la zona marítima es porten a terme al llarg de tot l’any i es reforcen en estiu amb l’objectiu de reduir el màxim possible el nombre d’insectes i rates. En esta ocasió es reforcen els treballs amb este tractament davant l’increment de la població de paneroles.

Des de la regidoria de Sanitat es fa una crida al veïnat perquè avise els serveis municipals en cas de detectar alguna anomalia significativa en la via pública. A més, es recomana tapar els desguassos del terra i de les aigüeres, i també dels lavabos i de les dutxes, protegir les obertures exteriors amb mosquiteres, eliminar les restes d’aliments i mantenir les escombraries tapades.