L’Ajuntament d’Almenara realitza un tractament preventiu a la Biblioteca Municipal Joan Fuster per a protegir els llibres de plagues

L’Ajuntament d’Almenara ha dut a terme aquest matí un tractament preventiu de xoc a les instal·lacions de la Biblioteca Municipal Joan Fuster per a evitar la proliferació d’insectes com la lepisma (peixet de plata) i altres similars que puguen danyar els llibres emmagatzemats. Aquest tractament, que es realitza anualment, inclou també la desinsectació per a paneroles i formigues, així com la desratització habitual cada tres mesos.

Les tasques de fumigació preventiva i desinsectació estan sent realitzades per l’empresa NC Plagas y Servicios, aprofitant que la Biblioteca Municipal Joan Fuster està tancada per vacances. Durant aquest període vacacional, s’ha dut a terme també una neteja en profunditat de les instal·lacions i de cadascun dels llibres, a càrrec de l’equip de neteja municipal.

Amb aquestes accions, la Biblioteca Municipal Joan Fuster reobrirà les seues portes el 2 de setembre, després de la neteja exhaustiva i amb el tractament preventiu de desinsectació completat.

Aquestes mesures formen part de la campanya de posada a punt dels edificis i instal·lacions municipals que s’està desenvolupant aquests dies, tant en termes de neteja profunda com en matèria de desinsectació i desratització.