El PP reclama l’ampliació dels aeroports d’Alacant i València després de liderar el creixement de passatgers internacionals

Una petició que “no sols ha sigut sol·licitada pel Consell de Carlos Mazón sinó per la unanimitat del sector turístic valencià”

El portaveu d’Infraestructures del Grup Popular en Les Corts, Joserra González de Zárate, ha reclamat al Govern d’Espanya “l’ampliació dels aeroports d’Alacant i València després de liderar el creixement anual de passatgers internacionals”.

Una petició que “no només ha estat sol·licitada pel Consell de Carlos Mazón, sinó per la unanimitat del sector turístic valencià; és una mesura que necessitem amb caràcter urgent i la seua execució ha de ser ràpida per part del Ministeri”.

El diputat del GPP en Les Corts ha destacat que “les terminals de València i Alacant han rebut fins al mes de juliol 6,7 milions de viatgers procedents de l’estranger, un 16% més que en el mateix període del 2023”. A més, “segons les xifres publicades per Turespaña, organisme depenent del Ministeri d’Indústria i Turisme, la Comunitat Valenciana és la líder pel que fa al creixement per autonomies, amb un acumulat anual del 15,9% i un creixement al juliol del 13,1%”.

Joserra González de Zárate ha subratllat que “mes a mes es torna a confirmar el bon moment que travessa la Comunitat Valenciana”. En aquest sentit, ha insistit que “aquestes dades avalen la reclamació de l’ampliació de les dues infraestructures”.

“És cert que el Ministeri ha dit que ho activarà, però no és menys cert que el Govern de Sánchez ja arriba tard i malament. Per això, des del PPCV sol·licitem al Govern que pose com a prioritat absoluta aquestes infraestructures, tant econòmicament com en execució”.

El diputat popular ha remarcat que “la Comunitat Valenciana està demostrant que, fins i tot amb les pedres en el camí que ens posa el PSOE, amb la demostració que per a Pedro Sánchez no som prioritaris, amb la ralentització i la falta d’inversió, som una autonomia atractiva i competitiva per a la inversió estrangera i el turisme”.