L’Ajuntament d’Almenara intensifica la neteja, desinsectació i desratització dels edificis municipals aprofitant el període vacacional

L’Ajuntament d’Almenara està realitzant aquests dies tasques de neteja en profunditat, així com de desinsectació i desratització en diversos edificis municipals aprofitant el període vacacional. A més de la neteja, s’estan detectant possibles plagues i s’instal·len paranys amb feromones o atraient alimentari per a monitoritzar els possibles insectes reptants que puguen estar presents o entrar en el futur, com ara formigues o paneroles, entre altres. Per a aquestes accions es fan servir productes no tòxics. Les tasques de neteja són realitzades per l’equip de l’Ajuntament d’Almenara, mentre que la desinsectació i desratització estan a càrrec de l’empresa NC Plagues i Serveis.

Un dels edificis on s’està actuant aquests dies és l’Escola Infantil Municipal, que s’està preparant per a l’inici de les classes amb l’alumnat el dilluns 9 de setembre, encara que l’edifici estarà obert per a tràmits administratius a partir del dia 2. En aquest edifici, a més de la neteja, desinsectació i desratització, s’ha realitzat la desinfecció del local i dels joguets que s’utilitzen. També s’ha intervingut en patis i zones verdes de les instal·lacions.

A més, les actuacions també s’estan duent a terme en altres edificis, com el CEIP Juan Carlos I, l’ajuntament, el cementeri, el Mercat Municipal, l’Espai Cultural, el Centre Municipal de Cultura, el Centre FPA Paulo Freire, la Biblioteca Joan Fuster, l’Edifici Miguel Hernández, el Consultori Mèdic Platja Casablanca, l’antic ajuntament, la Cambra Agrària, el Magatzem Municipal, l’Aula de la Natura, el Molí d’Arròs, el Casal Jove, l’Auditori Vicente Casanova Rebollar, així com en totes les instal·lacions esportives de la localitat (poliesportiu, gimnàs…) i els camps de futbol. Aquestes tasques de control es realitzen cada tres mesos en aquests espais.