Èxit en les finals del Torneig de Penyes 24 hores de Futbol Sala a Nules

Aquest cap de setmana s’han disputat les emocionants finals del Torneig de Penyes 24 hores de Futbol Sala a Nules, un esdeveniment que ha reunit un gran nombre d’equips i aficionats per celebrar una jornada plena de competició, esportivitat i diversió.

Categoria Femenina
En la categoria femenina, la penya MANT-KAO es va coronar com a guanyadora després d’una final molt disputada contra DESCOLOKÀ, que va acabar en segona posició. La jugadora María Roselló es va destacar com la màxima golejadora del torneig, mentre que Sofía Valverde va ser reconeguda com la portera menys golejada, demostrant el seu excel·lent rendiment sota els pals.

Penya guanyadora: MANT-KAO
Penya finalista: DESCOLOKÀ
Màxima golejadora: María Roselló
Portera menys golejada: Sofía Valverde

Categoria Masculina
En la categoria masculina, l’equip DEXMADRE va aconseguir la victòria, ocupant el lloc més alt del podi. El segon lloc va ser per a la penya DESKICIATS, mentre que el tercer i quart lloc van ser per a ESTRAKSIÓ i DESKONTROL, respectivament. Sergi Portalés es va destacar com el màxim golejador del torneig, mentre que Albert Escrich va ser reconegut com el porter menys golejat, gràcies a les seves brillants aturades al llarg del campionat.

Penya guanyadora: DEXMADRE
2n lloc: DESKICIATS
3r lloc: ESTRAKSIÓ
4t lloc: DESKONTROL
Màxim golejador: Sergi Portalés
Porter menys golejat: Albert Escrich