El PPCV aplaudix la iniciativa de Carlos Mazón de destinar 1,5 milions d’euros en ajudes per a la contractació de joves en pimes

La portaveu d’Ocupació del GPP en Les Corts, Candela Anglés, defensa el pla del Consell per a promoure l’ocupació juvenil en sectors d’alt valor afegit

La portaveu d’Ocupació del Grup Parlamentari Popular a Les Corts Valencianes, Candela Anglés, ha expressat la seua satisfacció per l’anunci realitzat pel president de la Generalitat, Carlos Mazón, sobre la posada en marxa d’ajudes per valor d’1,5 milions d’euros destinades a donar suport a les pimes en la contractació de joves especialitzats en internacionalització. Segons la diputada, aquesta iniciativa demostra que “Mazón és un president compromés amb els joves i amb la creació d’ocupació de qualitat”.

Una iniciativa per a fomentar l’ocupació juvenil qualificada
Aquest nou pla del Consell, cofinançat en un 60% pel Fons Social Europeu, permetrà a les empreses i entitats de la Comunitat Valenciana comptar amb personal qualificat en àrees clau com el comerç exterior, la venda i el màrqueting digitals, la gestió de dades i el business intel·ligència. L’objectiu és promoure la inserció laboral dels joves valencians en sectors d’alt valor afegit, responent a les necessitats del mercat global.

“La creació d’ocupació és prioritària per a aquest govern, i aquesta iniciativa reflectix la nostra voluntat de dotar els nostres joves de les eines necessàries per a accedir a una ocupació moderna i adaptada a les demandes del mercat global”, ha afirmat Anglés. La parlamentària ha recordat que mesures com les anunciades per Mazón responen als compromisos del PPCV amb l’ocupació juvenil a la Comunitat Valenciana. “Hui, veiem com eixe compromís es materialitza en polítiques concretes”, ha afegit.

Resultats positius en l’ocupació valenciana
La portaveu popular ha destacat que, malgrat els desafiaments, la Comunitat Valenciana ha mostrat una tendència positiva en termes d’ocupació. Els esforços del Consell en matèria d’ocupació han donat com a resultat una reducció de l’atur en l’últim any. “Gràcies a les polítiques de Mazón, ens estem apropant a la barrera dels 2,5 milions d’ocupats, i confiem que aquestes noves ajudes contribuiran a reduir encara més l’atur juvenil”, ha sostingut Anglés.

Segons Anglés, aquestes ajudes no sols representen una oportunitat per als joves, sinó també per a les empreses valencianes que busquen expandir-se a nivell internacional i necessiten personal altament qualificat per a competir en un mercat globalitzat.