Arriba a La Llosa la Cursa de Colors: una marxa solidària contra el càncer

La localitat de La Llosa es prepara per a un esdeveniment ple de color i solidaritat amb l’arribada de la Cursa de Colors, una marxa benèfica destinada a recaptar fons per a l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC). El pròxim divendres, 30 d’agost, els habitants i visitants de la regió podran sumar-se a aquesta iniciativa que promet no sols diversió, sinó també un impacte positiu en la lluita contra aquesta malaltia.

Inscripcions obertes fins al 27 d’agost
Per a aquells que desitgen participar, les inscripcions estan obertes en l’Ajuntament de La Llosa fins al pròxim 27 d’agost. S’espera una gran participació, i els organitzadors han preparat una sèrie d’activitats addicionals perquè tots, des dels més menuts fins als majors, puguen gaudir d’un dia ple d’entreteniment i solidaritat.

Un esdeveniment per a tots
L’objectiu principal de la Cursa de Colors és recaptar fons per a l’AECC, però també busca fomentar la conscienciació sobre la importància de la investigació i el suport als afectats pel càncer. Este esdeveniment és una oportunitat perfecta perquè les famílies, amics i companys s’unisquen per una causa comuna, demostrant que junts podem marcar la diferència.