Tractaments contra les plagues a Moncofa

Aprofitant la menor activitat d’alguns locals municipals durant el mes d’agost, l’Ajuntament de Moncofa està duent a terme tractaments anti plagues en els mateixos. D’una banda, s’ha iniciat la campanya de desratització i desinsectació tractant el clavegueram interior al mateix temps que es col·loquen dispositius de detecció i/o control en les zones freqüentades pels usuaris. Aquest sistema permet la detecció de rosegadors o insectes i, així, en cas de necessitat, poder efectuar tractaments extraordinaris.

D’altra banda, el consistori ha realitzat una campanya de desinfecció amb la qual es busca eliminar els virus, bacteris i fongs que puguen haver quedat d’usos anteriors. Aquesta acció en profunditat complementa la neteja rutinària que es realitza de manera habitual en els locals i se centra principalment en les àrees més sensibles com les zones humides (banys, dutxes o vestidors) per garantir així la salut dels usuaris.

Francisco Alemany, regidor de l’àrea, ha afirmat que “per a aquesta corporació la salut dels nostres ciutadans i usuaris de les instal·lacions és una prioritat. Sempre aprofitem la temporada estival per a minimitzar les molèsties. Per exemple en el col·legi, per a realitzar aquestes actuacions extraordinàries, que són recurrents també en altres períodes vacacionals durant l’any”.