La Diputació de Castelló impulsa millores en els serveis municipals amb el Pla Impulsa

El vicepresident i responsable de l’àrea de Bon Govern, Héctor Folgado, visita alguns dels enclavaments que seran objecte de millora com l’edifici que es rehabilitarà a Espadilla per a arxiu i sala multifuncional

La Diputació Provincial de Castelló està duent a terme un seguiment exhaustiu de les actuacions incloses en el Pla Impulsa, dissenyat per a millorar la qualitat de vida i els serveis en tota la província.

Després de l’aprovació definitiva del Pla Provincial d’Obres i Serveis Diputació Impulsa per als anys 2024-2025 fa dos mesos, el vicepresident i responsable de l’àrea de Bon Govern, Héctor Folgado, està visitant alguns dels enclavaments seleccionats pels ajuntaments per a ser objecte de millora. Un d’aquests és l’edifici que es rehabilitarà a Espadilla, que es convertirà en arxiu i sala multifuncional.

Folgado ha destacat que “amb el Pla Diputació Impulsa volem que tota la província siga competitiva i que tots els municipis tinguen les mateixes oportunitats i serveis. Des del Govern Provincial ens centrem especialment en els municipis més xicotets, que són la nostra raó de ser”.

Concretament, Espadilla rebrà 158.500 euros del Pla Diputació Impulsa, i el vicepresident, acompanyat de l’alcalde Vicente Domingo, ha visitat l’edifici que serà rehabilitat.

La presidenta de la Diputació, Marta Barrachina, també ha visitat recentment diversos municipis menuts de la província per a conéixer de primera mà les actuacions previstes en el Pla Impulsa, reforçant així el compromís del Govern Provincial amb l’escolta activa i l’atenció directa. “Aquest pla naix i es manté amb l’objectiu principal de respondre a les necessitats reals de cada municipi, atenent i resolent les demandes dels alcaldes i ciutadans”, ha afirmat Folgado.

El Pla Diputació Impulsa té com a objectius principals augmentar l’autonomia local, reduir la burocràcia i incrementar el finançament per als municipis més xicotets. El pla, amb una inversió total de 31.716.060 euros per als exercicis 2024 i 2025, és biennal, permetent als municipis executar obres de major envergadura.