L’Ajuntament d’Almenara rep una subvenció de 17.861,90 euros per a polítiques contra la violència de gènere

La inversió es destinarà a programes i accions de sensibilització entre la població

El Ministeri d’Igualtat ha concedit a l’Ajuntament d’Almenara una subvenció de 17.861,90 euros que haurà de destinar-se a implementar polítiques contra la violència de gènere fins al 30 de juny de 2025. Aquesta ajuda prové de la Secretaria d’Estat d’Igualtat i contra la Violència de Gènere, i s’emmarca en el Pacte d’Estat contra la violència de gènere per a l’exercici 2024.

L’Ajuntament d’Almenara destinarà aquests fons a la realització de projectes i programes que tenen com a objectiu desenvolupar les mesures del pacte d’estat en matèria de violència de gènere. Així, la prioritat serà impulsar activitats dirigides a la població infantil i juvenil, enfocades a afavorir la coeducació i la promoció de la igualtat d’oportunitats, eliminant estereotips de gènere, prevenció de la violència sexual i l’ús crític d’internet i noves tecnologies en els centres educatius.

A més, amb aquesta dotació es duran a terme accions de sensibilització i conscienciació en matèria d’igualtat, així com de prevenció i lluita contra la violència de gènere dirigides a tota la ciutadania.