La Diputació de Castelló inicia la reestructuració de les Oficines d’Atenció als Municipis per a millorar el servei en les localitats menudes

La vicepresidenta María Ángeles Pallarés reunix a Palanques als municipis eximits que formen part de les Oficines d’Atenció als Municipis (Ofisam) per a garantir un servei “concorde a les seues necessitats, resolutiu i pràctic”

La Diputació Provincial de Castelló ha començat en la zona nord de la província un ambiciós projecte de reestructuració de la xarxa d’Oficines d’Atenció als Municipis (Ofisam) amb l’objectiu de garantir una atenció més eficaç i útil per a les xicotetes localitats que no compten amb determinats serveis. Aquesta iniciativa respon al compromís del Govern Provincial de millorar l’atenció que oferix a aquestes comunitats.

La vicepresidenta i responsable de l’àrea econòmica del Govern Provincial, María Ángeles Pallarés, s’ha reunit a Palanques amb representants dels municipis que formen part d’aquesta xarxa per a avançar en la prestació d’un servei òptim. Pallarés ha destacat la importància d’aquesta reestructuració per a atendre les queixes registrades i guanyar en eficàcia, assegurant que la Diputació està present en el territori per a servir als seus veïns.

La reestructuració, que començarà en la zona nord i continuarà en la zona sud a la comarca de l’Alt Palància, té com a objectiu modernitzar la prestació dels serveis d’assessoria, especialment en les àrees de secretaria i intervenció, per als municipis amb menys de 500 habitants i amb un pressupost inferior a 200.000 euros. Segons Pallarés, aquesta reformulació del programa, creat als anys 90, era urgent a causa del creixent nombre de queixes que es rebien des de les alcaldies.

La vicepresidenta ha subratllat la importància d’escoltar activament els alcaldes i alcaldesses per a millorar els serveis i garantir les solucions que l’interior de la província mereix.