L’Ajuntament de Nules convoca les ajudes per a entitats i esportistes locals per tercer any consecutiu

El termini per  presentar instàncies finalitza el pròxim divendres 20 de setembre

L’Ajuntament de Nules ha anunciat la convocatòria, per tercer any consecutiu, de les ajudes per concurrència competitiva destinades a entitats i clubs esportius locals, així com a esportistes d’elit del municipi. Aquestes ajudes tenen com a objectiu fomentar l’activitat esportiva i millorar el rendiment dels esportistes de Nules.

El consistori ha assignat un total de 60.000 euros per a les entitats esportives locals, i 6.000 euros per als esportistes d’elit no professionals amb llicència federativa que participen en competicions oficials reconegudes pel Consell Superior d’Esports, tant a nivell individual com col·lectiu.

Les associacions, clubs, entitats esportives i esportistes interessats en aquestes ajudes poden presentar la seua sol·licitud i la documentació corresponent al registre d’entrada de l’Ajuntament de Nules, preferentment per via telemàtica, a través de la plataforma electrònica de l’ajuntament, fins al divendres 20 de setembre.

El regidor d’Esports, Gabriel Torres, ha destacat que “aquest és el tercer any que es convoquen aquestes ajudes amb el suport del Consell Local de l’Esport. La resposta positiva del sector esportiu local ens ha motivat a continuar amb aquesta línia d’ajudes per a donar suport a les entitats esportives de Nules i facilitar la pràctica esportiva i la millora del rendiment dels nostres esportistes”.

Les bases reguladores d’aquestes subvencions es poden consultar a la seu electrònica del consistori o al web de l’Ajuntament de Nules, www.nules.org.