La Vall d’Uixó inaugura el nou parc de l’aigua ‘Splashpad’ com a espai d’oci i refugi climàtic

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha inaugurat hui el nou parc de l’aigua a la plaça del Parc, oferint un nou espai d’oci i entreteniment per als més menuts. Aquest parc, anomenat Splashpad, estarà obert cada dia de 10:00 a 21:00 hores ininterrompudament. Des del consistori, es convida els xiquets i xiquetes a posar-se el banyador i gaudir d’aquest nou espai, pensat especialment per a ells. La inversió total en aquesta zona ha estat de 140.000 €, que se sumen a les millores realitzades en altres parcs de la ciutat.

En línia amb el compromís de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó amb la sostenibilitat, els jocs aquàtics del parc funcionen amb sistemes avançats que permeten l’estalvi de recursos hídrics i energètics, reutilitzant l’aigua mitjançant un circuit tancat que s’activa polsant un botó i funciona en cicles de 15 minuts. A més, les instal·lacions estan dissenyades per garantir l’accessibilitat dels més menuts, promovent el seu desenvolupament físic, mental i social.

L’Ajuntament recorda que és important mantenir la supervisió dels menors en tot moment, usar calcer adequat i respectar la prohibició de menjar, beure o portar animals a la zona d’aigua. Aquest espai es convertirà en un referent per als més menuts de la ciutat i es considera un pas previ al nou parc aquàtic de Sant Josep, la licitació del qual es durà a terme pròximament.