Moncofa continua les activitats d’estiu amb el Nature Fest

Moncofa continua sent un centre d’activitat durant l’estiu, després de l’èxit de les festes de Sant Roc i amb la mirada posada en el MAC (Moncofa al Carrer). Una de les grans apostes culturals d’aquest estiu serà el Nature Fest, un esdeveniment que, segons la regidora de Festes, María Teresa Alemany, “ha donat uns resultats molt satisfactoris en els últims anys, tant per la crítica com per l’acollida del veïnat i els visitants. Programem concerts de música en directe per a xiquets i adults, apropant una cultura de qualitat al municipi i a la vora del Mediterrani.”

El Nature Fest tindrà lloc del 22 al 25 d’agost, oferint al veïnat i als visitants l’oportunitat de gaudir d’aquest espai cultural per a tots els públics, ubicat al carrer Enric Valor, darrere de l’ermita de Santa Maria Magdalena. El recinte obrirà les seues portes fins a les 00.30 h i comptarà amb punts gastronòmics de food trucks, en un ambient familiar i festiu, amb activitats per a xiquets i xiquetes i una àmplia zona d’aparcament.

Pel que fa a l’agenda musical, el dijous a les 20.30 h, un tribut a Amaral donarà el tret d’eixida al Nature Fest. Després del concert, un DJ convidat continuarà animant la vesprada. El divendres serà el torn de DiscoKids per als més menuts, seguit d’un concert de rock a càrrec de Sergio Toro, amb un altre DJ convidat per a concloure la nit.

El dissabte començarà amb una altra sessió per a xiquets abans de l’espectacle de Culpables. El Nature Fest tancarà la seua segona edició el diumenge a la vesprada, amb un festival Disney i el concert de Gustavo Paradís.