La Platja Casablanca d’Almenara tanca les festes amb la nit màgica del Xixo Xixero

Les Festes d’Estiu van concloure amb la representació d’Alicia en el País de las Maravillas

El passat cap de setmana la Platja Casablanca d’Almenara es va omplir de màgia i tradició amb la celebració del Xixo Xixero. Els carrers es van il·luminar amb els fanalets de meló d’Alger, mentre la dolçaina i el tabal de la Colla Garramatxa donaven vida a una vetlada plena de colorit i música, especialment gaudida per les famílies. Les festes van concloure amb la representació d'”Alicia en el País de las Maravillas” a càrrec de Tourné Teatro.

Dins de la programació de les Festes d’Estiu de la Platja Casablanca, la jornada també va incloure les “prefestes” organitzades per la Quinta 2024, amb un dinar i una animada sessió musical a càrrec de DJ Royo, Kilian Martínez i Dj Djouza. A més, es va realitzar una visita nocturna al Conjunt Memorial de Darrere del Castell.

Amb el Xixo Xixero, finalitza una nova edició de les Festes d’Estiu de la Platja Casablanca d’Almenara, que ha ofert un ampli ventall d’activitats, des d’esdeveniments esportius, bous i vaques, tancaments infantils, actes religiosos, concerts i discomòbils, fins a visites guiades, focs artificials i les celebracions de les prefestes.