La Diputació de Castelló llança la nova web de Castelló Ruta de Sabor per a impulsar el turisme gastronòmic de la província

Amb un disseny intuïtiu i de fàcil navegació, converteix a productors locals, esdeveniments, destins i gastronomia en protagonistes. “Promocionem als nostres professionals i convidem a descobrir una província per a assaborir”, declara la presidenta del Govern Provincial, Marta Barrachina

La presidenta de la Diputació de Castelló, Marta Barrachina, ha anunciat el llançament de la nova pàgina web del projecte turístic-gastronòmic Castelló Ruta de Sabor, que es presenta com una eina integral i accessible per a explorar l’oferta gastronòmica i turística de la província.

Després de mesos de treball intens, aquesta innovadora plataforma digital naix amb l’objectiu de “promocionar i donar visibilitat als socis de la marca, així com ressaltar la riquesa gastronòmica de Castelló, les seues destinacions turístiques, esdeveniments i experiències úniques”, ha destacat Marta Barrachina.

La web es convertix en una eina essencial tant per a residents com per a visitants, oferint una experiència completa per a gaudir de l’oferta gastronòmica i turística de la província. “És una manera de mostrar les virtuts gastronòmiques dels nostres productors i convidar a la gent a descobrir Castelló a través de la gastronomia”, ha afirmat Barrachina.

La presidenta ha subratllat el compromís de la Diputació amb la promoció de la gastronomia i el suport al sector culinari i turístic de la província. “Volem combinar el millor de la nostra gastronomia amb els recursos turístics dels nostres municipis per a atraure més visitants i fidelitzar-los amb una experiència culinària única”, ha assegurat.

El vicepresident i diputat de Turisme, Andrés Martínez, ha destacat la implicació dels productors, empreses turístiques i hotelers en aquest projecte, amb l’objectiu de vertebrar una ruta de sabor i experiències per tota la província. Martínez ha assenyalat que la nova web suposa un pas important per a millorar el posicionament de la gastronomia de Castelló i ha valorat la plataforma com una fita en la promoció del turisme i la gastronomia local.

La nova web està dissenyada amb un enfocament en la facilitat d’ús i la interactivitat, permetent als usuaris navegar de manera intuïtiva per descobrir l’autenticitat i el sabor de Castelló. A més de promocionar els socis de la marca, la pàgina ofereix informació sobre destinacions turístiques, esdeveniments gastronòmics i escapades que exploren cada racó de la província.

El projecte, molt esperat, inclou un blog que s’actualitzarà regularment amb articles sobre tendències gastronòmiques, entrevistes a xefs i productors, i notícies relacionades amb el turisme i la gastronomia de Castelló. També està previst que la pàgina web siga accessible en valencià, anglés, francés i alemany.

Martínez ha convidat a tots a explorar la nova web de Castelló Ruta de Sabor en www.castellorutadesabor.es, destacant que aquest llançament reforça el compromís de la Diputació amb el desenvolupament i la visibilitat de la riquesa cultural i culinària de Castelló.