Nules aposta per reforçar i ampliar la seua col·laboració amb la UNED Vila-real

L’alcalde es reuneix amb el nou director de la UNED Vila-real

L’Ajuntament de Nules ha expressat la seua voluntat de continuar col·laborant i ampliar les relacions amb la UNED Castelló-Vila-real. Així ho ha comunicat l’alcalde de Nules, David García, en una reunió mantinguda aquesta setmana amb el recentment nomenat director del centre associat de la UNED Vila-real, Juan Luis Sánchez.

Durant els últims anys, Nules ha sigut seu de diversos cursos d’extensió universitària i seminaris, i des de l’ajuntament s’ha manifestat la intenció de continuar amb aquesta col·laboració. “Hem plantejat a la nova direcció de la UNED la nostra voluntat de continuar col·laborant amb la universitat”, ha destacat l’alcalde.

A més, l’Ajuntament de Nules ha mostrat la seua predisposició a explorar noves formes de cooperació entre les dos entitats.

En aquest context, cal recordar que Nules ha acollit un aulari de la UNED Sènior, iniciativa que ha tingut una gran acollida entre la població. L’ajuntament ha signat convenis amb la UNED Vila-real per a oferir, durant els cursos 2022/2023 i 2023/2024, una aula UNED Sènior dirigida a les persones majors interessades en adquirir nous coneixements i formació.

L’alcalde, David García, s’ha mostrat satisfet per l’èxit d’aquesta iniciativa entre la població major de Nules i ha expressat la seua esperança de donar-li continuïtat en els pròxims cursos.