El Pro Weekend Fest celebra la seua desena edició amb 34 bandes i solistes de tot el món a Castelló de la Plana

El Pro Weekend Fest, el festival internacional Showcase & Conference pioner a la Comunitat Valenciana, celebra la seua desena edició del 16 al 19 d’octubre a Castelló de la Plana. Aquest esdeveniment, que s’ha convertit en un referent en el sector musical, comptarà amb les actuacions de 34 bandes i solistes locals, nacionals i internacionals.

El cartell d’enguany inclou grups emergents d’arreu del món, com C’est Karma (Luxemburg), Chubby Cat (Irlanda), Creeping Jean (Regne Unit), Dictator (Escòcia), i molts més. A més, el festival també posarà l’accent en els talents locals amb el CS Talent, que donarà veu a formacions de Castelló seleccionades per professionals del sector, com Back To The Hills, Júnior Mackenzie, i Nadia Sheikh.

Durant el Pro Weekend Fest, també es desenvoluparà un Campus formatiu on les bandes castellonenques Línea Maginot, Trofeo i Woody Harbour tindran l’oportunitat de rebre formació de professionals de la indústria musical.

Els abonaments per als quatre dies del festival estan disponibles per 40,20 euros, mentre que els abonaments per a delegats professionals tenen un cost de 60,20 euros, incloent-hi accés a conferències, showcases i altres activitats complementàries. Els abonaments es poden adquirir a través de la web oficial del festival.

La desena edició del Pro Weekend Fest compta amb el suport de diverses institucions, incloent-hi l’Ajuntament de Castelló, la Generalitat Valenciana, l’Institut Valencià de Cultura, i altres entitats culturals tant nacionals com internacionals.