El PP de la Vall d’Uixó destaca la gestió hídrica del Consell amb l’arribada de les primeres cubes d’aigua a les ramaderies locals

El portaveu del PP a la Vall d’Uixó, Herminio Serra, reconeix la importància de l’aigua per a les dos ramaderies beneficiades pel pla de cubes d’Agricultura. “És fonamental garantir l’aigua en moments de sequera”, declara Serra

El portaveu del Partit Popular a la Vall d’Uixó, Herminio Serra, ha posat en valor “la política que complix amb la nostra localitat” després de l’arribada de les primeres cubes d’aigua potable a dues ramaderies del municipi. Serra ha reconegut l’esforç que fan aquestes explotacions enfront de les dificultats provocades per l’excepcional sequera que afecta la zona.

El Consell, a través de la Conselleria d’Agricultura liderada per Miguel Barrachina, ha actuat amb mesures extraordinàries per a pal·liar aquesta situació. Fa poc més de tres setmanes, Barrachina anunciava un pla d’inversions hídriques dotat amb 1,4 milions d’euros per a garantir el subministrament d’aigua a les ramaderies de tota la Comunitat Valenciana.

“Ja han arribat 24.000 litres d’aigua a la Vall d’Uixó, fonamentals per a la hidratació del bestiar i la viabilitat d’aquestes explotacions”, ha explicat Serra, qui ha agraït l’esforç dels professionals al capdavant d’aquestes ramaderies. A més, ha destacat el compromís del nou Consell, liderat per Carlos Mazón, per assegurar l’activitat econòmica i garantir l’ocupació i la riquesa que aquestes ramaderies aporten al municipi.