Nules s’uneix a la nova campanya d’Ecovidrio per a impulsar el reciclatge de vidre en l’hostaleria

Els dies de festes es reforçarà amb més contenidors de vidre les zones amb actes multitudinaris

Nules s’ha adherit a la recent campanya impulsada per Ecovidrio amb l’objectiu de fomentar el reciclatge d’envasos de vidre en el sector hostaler. Aquesta iniciativa pretén incentivar la participació dels establiments del municipi, de manera similar a les accions que es duen a terme durant l’estiu en els locals de la zona marítima.

La campanya es desenvoluparà durant el mes de setembre i comptarà amb la participació dels establiments de restauració de Nules que s’hi adhereixen. Els educadors ambientals visitaran aquests locals per a identificar les seues necessitats i proporcionar els recursos adequats per a facilitar el reciclatge de vidre.

Aquesta acció forma part de la campanya HORECA, que continua l’esforç de #MovimientoBanderasVerdes, enfocada a reconéixer el compromís dels hostalers i dels municipis costaners en la recollida selectiva d’envasos de vidre, una iniciativa que es realitza durant els mesos de juliol i agost, i en la qual Nules ha participat amb un total de 33 establiments.

El regidor de Medi Ambient, César Estañol, ha destacat la importància d’aquesta iniciativa per a fomentar la recollida selectiva de vidre en l’hostaleria del municipi. A més, des de la regidoria han anunciat que durant les festes patronals en honor a Sant Bartomeu, que tindran lloc del 17 al 25 d’agost, es reforçarà la presència de contenidors de vidre en les zones amb actes multitudinaris, com el mesó de la tapa, el sopar de germanor i les discomòbils.