La Guàrdia Civil desarticula un punt de venda de drogues a Nules i deté dues persones

En el registre efectuat en l’habitatge s’han confiscat diverses drogues, 2000 euros en efectiu, 2 bàscules de precisió, 2 pistoles de fogueig i 2 vehicles

La Guàrdia Civil ha detingut un home i una dona, i ha investigat un altre home, com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues en el marc de l’operació “Colada”. Durant l’operació, s’han confiscat diverses substàncies estupefaents, incloent-hi 118 grams de marihuana, 33 grams de cocaïna, 28 grams de cristall, i 16 pastilles de metamfetamines, així com 2 bàscules de precisió, 2000 euros en efectiu, 2 pistoles de fogueig i dos vehicles.

L’operació es va iniciar el passat mes de juny quan la Guàrdia Civil va detectar un punt de venda de drogues en una vivenda del nucli urbà de Nules. Després d’una investigació exhaustiva, es va descobrir que tres persones estaven implicades en la venda de droga dins del domicili, fins i tot arribant a rebre compradors en el portal de l’edifici.

El passat 1 d’agost, es va procedir a la detenció de dos dels implicats i a la investigació del tercer, que ja es trobava a la presó per un altre delicte durant el transcurs de la investigació.

Els tres individus estan acusats d’un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues. Les diligències han sigut lliurades al Jutjat d’Instrucció número 6 de Nules.