La Diputació de Castelló reconeix l’èxit de Sara Sorribes en els Jocs Olímpics de París 2024

La presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina, enalteix a la medallista com a model “de treball i sacrifici”. “L’esport és pilar d’aquesta terra i hui dones com tu marquen un abans i un després a la nostra província”

La presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina, ha reconegut hui l’esforç i sacrifici de la tennista Sara Sorribes, originària de la Vall d’Uixó, qui ha aconseguit una medalla de bronze en dobles femení als Jocs Olímpics de París 2024. Barrachina ha elogiat a Sorribes com a “bandera i exemple de la força d’aquesta província”, destacant que la seua gesta mereix tot el reconeixement de Castelló, una terra que l’ha vist nàixer i créixer en l’esport.

“Seguint el teu joc no parem d’emocionar-nos, i per això el teu bronze ens fa gust d’or”, ha expressat la presidenta, afegint que la gesta de Sorribes ha sigut “èpica”. Barrachina també ha subratllat la importància de l’esport a la província, afirmant que esportistes com Sara Sorribes marquen un abans i un després en la història esportiva de Castelló.

Durant la trobada, Sorribes ha compartit la seua experiència olímpica amb Marta Barrachina, qui l’ha escoltada amb emoció i ha reconegut el treball i l’esforç que han portat a la tenista al podi. “Com a institució, és necessari reconéixer l’esforç que ens ha fet patir amb tu i compartir cada moment d’aquesta fita en la història esportiva de Castelló”, ha declarat la presidenta.

Barrachina també ha volgut reconéixer l’esforç d’altres esportistes d’elit de la província que han competit a París. Ha destacat el castellonenc Pablo Herrera, un atleta incansable en el vòlei platja, i el villarrealenc Sebastián Mora, qui es va veure allunyat del medaller per una caiguda desafortunada del seu company. “Tots patim amb ells”, ha manifestat la presidenta, ressaltant la grandesa d’aquests professionals i concloent que “sou l’orgull d’aquesta província”.