La Diputació avança en la vertebració de la província amb la millora de la CV-213 entre Algimia de Almonacid i Matet

“La carretera és la infraestructura fonamental en el progrés econòmic, social i cultural dels nostres pobles. És un element indispensable per a l’adequada ordenació i articulació del territori”, expressa el vicepresident Héctor Folgado

La Diputació de Castelló ha invertit 605.000 euros per a millorar la seguretat viària de la CV-213 en el tram que uneix Algimia de Almonacid i Matet. Aquesta actuació, destacada pel vicepresident de la institució, Héctor Folgado, reafirma el compromís de la Diputació per millorar les comunicacions i la xarxa provincial de carreteres.

Folgado ha subratllat que “invertir en carreteres és contribuir a la seguretat viària, millorar les comunicacions i afavorir el progrés dels municipis”, especialment en la lluita contra la despoblació. Les obres han inclòs l’ampliació de la calçada, la millora del ferm, i la instal·lació de nous sistemes de drenatge i senyalització, garantint una circulació segura per aquesta via.

Aquesta intervenció completa els treballs realitzats a finals de 2023 en la travessia d’Algimia de Almonacid, millorant significativament la seguretat viària de la zona.