Celebrada la XIII Travessia Platja Casablanca d’Almenara amb 200 participants

200 nadadors i nadadores han completat un traçat d’1,5 km

Ahir es va celebrar la XIII Travessia Platja Casablanca d’Almenara, amb la participació de 200 nadadors i nadadores que han recorregut aproximadament 1,5 km en mar oberta, des de la Gola de la Llosa fins a la zona de l’Oficina de Turisme d’Almenara. Aquesta edició de la prova era puntuable per al Trofeu d’Aigües Obertes de la Diputació de Castelló.

Pel que fa a les classificacions, Josep Ortega Boira (Vila-Swim) ha aconseguit la victòria absoluta amb un temps de 18.37, seguit per José Javier Montón Cruz del CN Tarraco. La tercera posició ha estat per a Adrià Navarro Merenciano del Club Natació Acuático Morvedre.

En la categoria femenina, Aitana Gómez Castañeda (Club Natación Huelva) ha sigut la guanyadora amb un crono de 20.29, seguida per Sara Mérida Arias del Club Valenciano de Natación i Iris Gracia García del Club Natación Máster Morvedre.

En la categoria Màster A, els vencedors han sigut Sara Trilles Ruiz (CN Albacora Castelló) i Miguel Piqueras Marqués (CN Máster Morvedre). En la categoria Màster B, Yolanda Mir Cuñat i Vicente Alonso Sánchez, tots dos del CN Máster Morvedre, han aconseguit la victòria.

Quant a la classificació local, Carlos de Vicente Ortiz (Una Boia Més) ha guanyat en la categoria masculina, seguit per Alberto Gómez Chovares (CN Máster Morvedre) i Vicent Chulvi Máñez (Una Boia Més). En la categoria local femenina, Mireya Avilés Sayago (Trilavall) ha sigut la vencedora, seguida per Idoia Huerta i María José Albert Alagarda, ambdues independents.

El regidor d’Esports d’Almenara, Lorenzo Vicent, ha expressat el seu agraïment als 200 participants per la seua implicació en aquesta travessia, que ja s’ha consolidat com un esdeveniment clàssic de l’estiu a la Platja Casablanca. També ha volgut reconéixer i agrair la tasca de totes les persones, voluntaris i voluntàries, associacions, empreses i entitats que han fet possible una vegada més la celebració d’aquest esdeveniment.

Vicent ha recordat que un dels objectius del govern local és fomentar l’esport, ja siga a través d’aquestes proves o d’altres activitats, amb la finalitat de promoure un estil de vida i hàbits saludables, ja que “fer esport és salut”.

Finalment, el regidor ha assenyalat que “amb aquesta prova tanquem la temporada esportiva 2023-2024 i ja comencem a preparar la pròxima, la 2024-2025, que s’iniciarà el dissabte 14 de setembre amb la XL edició de la Volta a Peu a la Vila d’Almenara”.