Almenara celebra les Festes d’Estiu amb una àmplia programació a la Platja Casablanca

Les Festes d’Estiu a Almenara han arrancat amb força i continuaran durant tota la setmana amb una variada programació que tindrà lloc a la Platja Casablanca. El municipi oferix activitats per a tots els públics, combinant tradicions locals amb entreteniment modern.

El dimarts 13 d’agost celebraran una jornada taurina amb una vesprada de vaques de la ramaderia Tauro Covatelles, i continuaran amb la nit de bou embolat amb la mateixa ramaderia. El dimecres seguiran els actes taurins, i comptaran també amb el concert de Cuerda pa rato a les 19:45h a l’estacionament del carrer Costa del Sol. A la nit, a partir de les 23:30h, celebraran la Festa Blanca Dj Sebas Ghong, també a l’estacionament del carrer Costa del Sol.

Els actes continuaran dijous 15 d’agost amb un concert de Jarana a les 19:45 h, seguit d’un tribut a Melendi a les 23:30 h, tots dos a l’estacionament del carrer Costa del Sol. El divendres 16 d’agost es realitzaran els actes en honor a Sant Roc, començant amb la missa i processó a les 19:00 h, seguit d’un concert de Patxi Ojana i un castell de focs artificials que il·luminarà la gola de la Llosa a les 23:00 h. La nit acabarà amb una sessió de DJ a partir de les 23:30 h.

Dissabte 17 d’agost, la jornada començarà a les 14:00 h amb les prefestes, un esdeveniment musical amb DJ que tindrà lloc al mateix emplaçament, i continuarà amb una visita nocturna al Conjunt Memorial de Darrere del Castell a les 20:30 h. A la nit, a les 22:00 h, hi haurà l’espectacle de Xixo Xixero al parc municipal, seguit de la representació teatral “Alicia en el país de las maravillas”.

A més, durant tots aquests dies, des del 14 fins al 17 d’agost, s’instal·laran jocs i tallers infantils i food trucks a l’estacionament del carrer Costa del Sol, oferint entreteniment per a tota la família a partir de les 19:00 h.

Les Festes d’Estiu d’Almenara continuen amb una agenda plena d’activitats que acosten la cultura, la tradició i el gaudi a tots els veïns i visitants.

Feu un comentari