La Guàrdia Civil desmantella una plantació de marihuana a Alcalà de Xivert amb 3.000 plantes i 120 kg de cabdells

La Guàrdia Civil ha intervingut 3.000 plantes de marihuana i 120 quilograms de cabdells, i ha detingut cinc homes d’entre 23 i 52 anys a Alcalà de Xivert, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública per cultiu i elaboració de drogues.

L’operació, anomenada “Barranquet”, s’ha desenvolupat en el marc del Pla Telos, destinat a erradicar el cultiu, elaboració i tràfic de drogues. La investigació es va iniciar el passat 4 de juliol, quan la Guàrdia Civil va detectar una plantació de cànnabis en un avançat estat de floració, oculta en una zona de barranc entre dues muntanyes del terme municipal d’Alcalà de Xivert.

Durant les indagacions, els agents van descobrir que la plantació estava permanentment vigilada per diversos individus que es refugiaven en una caseta d’eines camuflada amb branques i arbustos per integrar-la en l’entorn. A més, havien habilitat una altra zona de descans en un arbre, amb una estructura de fusta i un matalàs des d’on podien controlar tota la superfície de cultiu.

Els cinc detinguts han estat posats a disposició del Jutjat d’Instrucció núm. 4 de Vinaròs. Aquesta operació ha estat executada per efectius del Lloc de la Guàrdia Civil d’Alcalà de Xivert, amb un resultat important en la lluita contra el tràfic de substàncies estupefaents.

Feu un comentari