Moncofa acollirà un homenatge a Nino Bravo pel seu 80é aniversari

El concerte tribut al geni valencià serà el dissabte 31 d’agost

Les lletres del cantant valencià Nino Bravo tornaran a ressonar a Moncofa el pròxim dissabte 31 d’agost. El municipi de la Plana Baixa organitza un concert tribut en honor a l’artista d’Aielo de Malferit amb motiu del seu 80é aniversari, un esdeveniment que ha generat gran expectació entre el veïnat i els visitants. Es preveu que unes 3000 persones acudisquen a la plaça Na Violant d’Hongria del Grau de Moncofa per a recordar les composicions d’un artista que forma part d’un capítol essencial de la història musical espanyola.

Sota la direcció de José Vicente Ramón Segarra, l’espectacle “Contigo soy feliz. 80 anys amb Nino Bravo” farà un viatge als anys 70 amb la veu de Pascual Andreu. El cantant es posarà en la pell de l’autor d’himnes com “Un beso y una flor”, “Libre” o “Noelia”, entre molts altres que el van portar al cim musical nacional. L’orquestra simfònica Belles Arts proporcionarà l’acompanyament musical durant tot l’espectacle, amb 12 músics que interpretaran espectaculars arranjaments creats expressament per a l’ocasió, amb seccions de corda, vent i cors.

“Gaudir de la música en directe és una experiència emocionant per la qual apostem fermament a Moncofa. És diversió i temps de qualitat en un espai únic al costat del Mediterrani. Encara més si recordem les cançons d’un artista mític com Nino Bravo, que torna al 2024 amb músics i cantants de nivell excepcional. A Moncofa gaudim d’una agenda cultural molt diversa i d’una qualitat molt elevada”, ha expressat la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Moncofa, Ilenia Begnozzi.

Luis Manuel Ferri Llopis, més conegut artísticament com a Nino Bravo, va morir en 1973 deixant un llegat cultural tan ampli que 50 anys després encara es continua recuperant. Moncofa celebrarà el millor tribut, cantant i ballant al costat del Mediterrani unes balades que continuen commovent tota Espanya.