Finalitzades les obres de millora en la CV-203 amb una inversió d’1,2 milions d’euros

La presidenta de la Diputació de Castelló, Marta Barrachina, recorre part del tram de la CV-203 entre Ayódar i Torralba i subratlla que “invertir en carreteres significa invertir en qualitat de vida, en seguretat i en infraestructures per al progrés de la nostra província”

La presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina, ha visitat la finalització de les obres de millora en la carretera CV-203, que han suposat una inversió d’1,2 milions d’euros. Aquest projecte, anunciat al gener i completat en un temps rècord de 7 mesos, reforça la seguretat i la conservació de la xarxa provincial de carreteres, contribuint a la vertebració del territori.

“El passat 11 de gener vam anunciar que la Diputació invertiria 1.210.000 euros en la CV-203 i hui, 7 mesos després, visitem la finalització d’aquesta actuació”, ha assenyalat Marta Barrachina. La presidenta ha destacat el compromís de la institució amb la millora de les infraestructures provincials, essencials per a la cohesió territorial i per a garantir la igualtat d’oportunitats per a tots els castellonencs.

Les obres han inclòs la millora del drenatge, la renovació completa del ferm, així com la senyalització horitzontal i vertical i la instal·lació de sistemes de contenció. Segons ha explicat el vicepresident de la Diputació i responsable d’Infraestructures, Héctor Folgado, s’ha ampliat l’amplària de la calçada fins als 6 metres, millorant així l’accessibilitat i la seguretat per als veïns de Torralba, Pavías, Higueras i Ayódar.

Marta Barrachina ha qualificat la intervenció entre Ayódar i Torralba com una “obra magnífica” i ha felicitat l’equip tècnic pel seu treball en aquesta “reivindicació històrica” que s’ha convertit en realitat. “Invertir en carreteres significa invertir en qualitat de vida, seguretat i en el progrés de la nostra província”, ha subratllat la presidenta, reafirmant el compromís de la Diputació amb els 135 municipis de Castelló.