Nules llança un vídeo interactiu per a impulsar el comerç local

Participen d’aquest projecte del Taller d’Ocupació Dones de Nules II un total de 19 establiments

Nules ha presentat recentment un innovador vídeo interactiu amb l’objectiu de promocionar el comerç de proximitat. L’acte de presentació es va celebrar al Saló Oval de la Caixa Rural de Nules, amb la presència de Gemma Carratalá, regidora de Comerç, i Rosa Ventura, regidora de Polítiques d’Ocupació.

El vídeo ha sigut creat per les alumnes del mòdul de Comerç del Taller d’Ocupació Dones de Nules II, i busca donar visibilitat i valor al comerç local. Un total de 19 comerços han participat en aquest projecte, que oferix quatre itineraris diferents per a explorar sectors com la restauració, alimentació, moda i complements, i estètica. Els espectadors poden interactuar amb el vídeo seleccionant els botons corresponents a cada itinerari o optar per visualitzar-los tots de manera continuada. El personatge NUCO, dissenyat especialment per a aquesta iniciativa, guia els usuaris pels diferents establiments, proporcionant-los una experiència innovadora i entretinguda.

Aquesta interactivitat permet als usuaris participar activament en el contingut, millorant així la rellevància i l’atenció durant la visualització. A més, els vídeos interactius tenen un alt potencial per a ser compartits en xarxes socials, ampliant l’abast del contingut i atraient a una audiència més àmplia.

L’objectiu final és que aquesta interactivitat conduïsca a majors taxes de conversió per al comerç local, facilitant que els usuaris facen compres o realitzen accions específiques com registrar-se per a una oferta o visitar una tenda física. Aquesta iniciativa també forma part del compromís del Taller d’Ocupació per a difondre la qualitat i el servei personalitzat del comerç de Nules, alhora que proporciona a l’alumnat habilitats pràctiques en la creació de contingut atractiu i l’ús de tècniques interactives per a mantindre l’atenció del client.

S’adjunta enllaç del vídeo

https://player.gotolstoy.com/kw6onv379778p