Pintura i literatura inicien l’agost cultural de Moncofa


La Sala d’Art Maria Sorolla inicia el mes d’agost amb una nova proposta cultural que combina pintura i literatura. El dissabte 3 d’agost, el municipi de la Plana Baixa oferirà una experiència sensorial de gran nivell amb la presència de dos destacats escriptors: Julio García Caparrós, filòsof i poeta, i Daniel Arana, escriptor i docent. Pare i fill presentaran les seues dues últimes obres, els poemaris “Raiz de brezo” i “Cantos del desarraigo”, respectivament.

A més de les lectures literàries, l’esdeveniment comptarà amb una exposició de pintura a càrrec de Miguel Vicens Riera. El pintor i escultor valencià inaugurarà la seua exposició el divendres 2 d’agost a la Sala Maria Sorolla, la qual estarà oberta fins al 2 de setembre. Aquesta mostra pren el relleu de l’exposició de la pintora Ana Llestín, que va estar en exhibició durant tot el mes de juliol.

Amb aquesta iniciativa, la sala Maria Sorolla ofereix dues perspectives artístiques diferents, elevant el nivell cultural de l’espai durant l’estiu. Segons la regidora de Cultura, Ilenia Begnozzi, “aquests esdeveniments consoliden Moncofa com una destinació cultural de primer nivell, destacant la importància del suport a creadors que contribueixen significativament al món de l’art i la literatura”. Begnozzi també ha ressaltat “la positiva resposta i crítica de l’exposició d’Ana Llestín”, i espera mantindre aquest èxit amb l’obra de Miguel Vicens Riera.

El talent de Vicens es podrà admirar durant tot el mes d’agost a la Sala Sorolla, ubicada a la primera planta de l’Oficina de Turisme de Moncofa. (En la fotografia: Julio García)