Les jornades ambientals d’Almenara donaran a conéixer les fruites i verdures de temporada

Les fruites i verdures de temporada, juntament amb el coneixement de la Marjal d’Almenara serà la temàtica de les Jornades Ambientals 2024 que es portaran a terme des de l’àrea de Medi Ambient de l’ajuntament els dies pròxims dies 7 i 21 d’agost. Els xiquets i xiquetes que vulguen participar en aquestes jornades hauran d’inscriure’s prèviament de manera gratuïta en l’Oficina de Turisme de la Platja Casablanca.

La primera jornada es desenvoluparà el dimecres 7 d’agost a partir de les 10 del matí en la plaça de l’Oficina de Turisme de la Platja Casablanca. Allí es donaran a conéixer les fruites i verdures de temporada, així com també s’explicarà la seua importància i la dels productes de proximitat. Al mateix temps s’elaborarà el planter amb diverses verdures per a la plantar-les cara a la pròxima temporada de tardor.

La segona jornada serà el dimecres 21 d’agost a partir de les 6 de la vesprada. En ella, amb eixida des de l’Oficina de Turisme es realitzarà una visita a un hort per a plantar allí les verdures del planter fet en la jornada anterior. A més, allí coneixeran les verdures de temporada, en aquest cas d’estiu, i procediran a la seua recol·lecció. A més, la ruta, amb un recorregut de 5 km, servirà per a donar a conéixer el paratge i l’entorn de la Marjal d’Almenara. Es recomana calçat còmode, gorra i aigua.