Compte enrere i un missatge únic: Penyes en coneixement

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha presentat la campanya ‘Penyes En Coneixement’ per a fomentar la responsabilitat i el respecte durant les festes. El regidor de Joventut, Manel Agea, ha destacat la importància de la convivència per a gaudir tots de les festes, incloent els que no hi participen.

Per la seua banda, el de Festes, Ximo Zorrilla, ha anunciat que s’ha retardat el muntatge del tancat de “l’encierro” i de la zona de tasques gastronòmiques per a minimitzar les molèsties, especialment al centre de la ciutat. A més, com a novetat, s’instal·larà un Punt de Salut Sexual el 4 d’agost a la zona de les tasques, en col·laboració amb l’IVAJ i CALCSICOVA, per a promoure la salut sexual i les pràctiques segures.

Tant els regidors com el president de les Penyes en Festes han destacat la zona de tasques gastronòmiques com el punt neuràlgic de la setmana festiva, un espai inclusiu per a tots. També han fet una crida a la ciutadania per a gaudir de les festes amb civisme i respecte.

Pel que fa a l’accés al concert de God Save The Queen el 10 d’agost, a causa de les obres al segon pavelló poliesportiu municipal, l’entrada a l’Estadi Municipal José Mangriñán es farà per la calle C del Polígon La Vernitxa, i es posarà en marxa un dispositiu especial de trànsit per a garantir la seguretat dels assistents.