Nules presenta la programació festiva de Sant Roc i Sant Bertomeu del 4 al 25 d’agost

Nules començarà aquest cap de setmana els actes festius en honor a Sant Roc, que tindran lloc a les platges de Nules del 4 al 16 d’agost. Després seguiran les festes patronals en honor a Sant Bartomeu a la vila de Nules del 17 al 25 d’agost.

La regidora de Festes, Blanca Silvestre, ha presentat la programació, que inclou la tradicional Fira d’Oportunitats i ONGs, el club de lectura d’estiu amb Inma Castell, ball per a la gent major, tallers infantils, jocs, un parc aquàtic, esdeveniments esportius com la travessia marítima i la Volta a Peu Sant Roc, la Nit dels Farolets, la Nit d’Humor i Màgia, i actes taurins. Els actes religiosos del 16 d’agost inclouran missa, processó, benedicció de bescuits i pans, i un castell de focs d’artifici.

Les festes de Sant Bartomeu començaran amb la tradicional crida de festes el 17 d’agost, amb la festa de la bromera i discomòbil. Aquest any la crida es farà al matí i la crida infantil a la vesprada. Les actuacions seran itinerants per garantir el descans del veïnat. Hi haurà deu bous, actuacions musicals, un concert tribut al Canto del Loco el 24 d’agost i un concert tribut a Queen el 25 d’agost. També hi haurà actes religiosos el 24 d’agost, la Nit de Ronda el 20 d’agost, un sopar de germanor i la desfilada de disfresses. El tardeo al mesó de la tapa comptarà amb diferents actuacions musicals.