Afanias Castelló rep el Premi Solidari ONCE CV 2024

En una cerimònia emotiva que tindrà lloc el pròxim 18 de setembre al Teatre Principal de Castelló, Afanias Castelló serà honrada amb el Premi Solidari del Grup Social ONCE Comunitat Valenciana 2024. Aquest prestigiós reconeixement s’atorga a institucions que han mostrat una dedicació excepcional a causes socials i que han fet contribucions significatives en la millora de la qualitat de vida dels grups més vulnerables.

Enguany, el guardó en la categoria d’Institució, Organització, ONG ha estat concedit a Afanias Castelló pel seu compromís prolongat i el seu impacte positiu en la vida de persones amb discapacitat intel·lectual. “El jurat ha valorat especialment la dilatada trajectòria d’Afanias Castelló en promoure i garantir els drets d’aquestes persones, buscant sempre fomentar la igualtat d’oportunitats i la seua inclusió social”, va comentar Enrique Llin Ruiz, president del Consell Territorial de l’ONCE a la Comunitat Valenciana, en un comunicat dirigit a l’entitat.

A més d’Afanias Castelló, altres guardonats en la gala inclouen la Universitat Politècnica de València, la periodista Mónica Ros i la diputada Laura Soler, que han estat reconeguts en diverses categories per la seua tasca i contribucions a la societat. L’empresa Miniland també va ser destacada per la seua innovadora línia de joguets inclusius.

La gala de premis promet ser un esdeveniment commovedor, no només celebrant els èxits dels premiats, sinó també destacant la importància de la solidaritat i la inclusió en la nostra societat. Amb aquestes distincions, l’ONCE busca inspirar a més individus i organitzacions a prendre acció i a donar suport a causes que beneficien a qui més ho necessita a la Comunitat Valenciana.