Moncofa licita l’ampliació del poliesportiu municipal amb una inversió de més de 637.000 euros

El nou espai descongestionarà les instal·lacions actuals i promourà el creixement dels clubs esportius locals

L’Ajuntament de Moncofa ha llançat a licitació el projecte d’ampliació del poliesportiu municipal, que acull diversos clubs esportius per als seus entrenaments i competicions. Amb una inversió de 637.234,88 euros, es construirà un nou espai annex que ajudarà a descongestionar l’activitat del principal edifici esportiu del municipi de la Plana Baixa.

La regidora d’Esports, Arancha Igual, ha destacat la necessitat d’aquestes noves instal·lacions, assenyalant que la comunitat esportiva del municipi ha crescut molt en els últims anys. “Hem de continuar promocionant els nostres clubs i afavorir el seu creixement i desenvolupament any rere any. Disposar d’instal·lacions adequades servirà per a veure créixer els esportistes i consolidar Moncofa com un poble de gran nivell esportiu entre el seu veïnat”, informava Igual.

Per la seua part, l’alcalde Wences Alós ha subratllat: “La inversió que realitzem és íntegra de les arques municipals. La gestió dels últims anys ens permet emprendre iniciatives tan necessàries com aquestes de manera autònoma i senzilla per al municipi. A partir dels romanents i del bon estat del consistori, Moncofa encara aposta per millorar serveis imprescindibles durant tot l’any”.

L’ampliació es concretarà en una nova sala diàfana de 400 metres quadrats annexa, que oferirà serveis als clubs locals amb condicions més modernes i adaptades a les necessitats de cada club. Al poliesportiu municipal es practiquen esports com gimnàstica, bàsquet, futbol sala o karate.

El termini per a la presentació d’ofertes finalitza el dilluns 29 de juliol a les 23.59 hores.