Almenara obri la XV edició de la Fira Comercial d’Estiu a la Mar

L’esdeveniment, situat prop de l’Oficina de Turisme, estarà obert fins el diumenge amb activitats i promocions

Ahir de vesprada es va inaugurar la XV edició de la Fira Comercial d’Estiu a la Mar d’Almenara, que enguany es realitza en la zona de l’Oficina de Turisme, sense deixar el Passeig Marítim de la Platja Casablanca. La Fira romandrà oberta fins al diumenge a partir de les 20 hores.

El Passeig Marítim es converteix una vegada més en un gran aparador del comerç local d’Almenara, on es poden trobar novetats i promocions de diferents sectors, des de la moda fins a les tecnologies més modernes. També hi participen artistes locals com Canós i Candela Hurtado, i Protecció Civil d’Almenara. A més, hi haurà una àrea gastronòmica i de restauració.

La programació inclou diverses activitats, començant amb el grup de Hip-hop del Centre FPA Paulo Freire d’Almenara en l’acte inaugural. Demà a la nit, a les 22 hores, hi haurà un concert de Gustavo Paradís, i el dissabte a mitjanit se celebrarà la tradicional desfilada de moda i complements de Chelo Agramunt.

Per als més menuts, hi haurà jocs infantils a partir de les 20 hores, el divendres i dissabte, així com un taller per a elaborar socarrats el diumenge a les 20.30 hores.

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha destacat: “Amb motiu de la Fira d’Estiu a la Mar convertim el nostre passeig marítim en un gran aparador dels diversos productes que es poden trobar a les botigues de la nostra localitat. Des del govern local, continuem impulsant i donant suport als nostres establiments per generar economia i llocs de treball”. Finalment, ha convidat als veïns, veïnes i visitants a acostar-se fins al diumenge a la zona de la Tourist Info en el Passeig Marítim per conéixer totes les promocions del comerç local i gaudir de les activitats programades.