El Seprona de Segorbe denuncia a quatre persones i decomissa dotze envasos de GLP

La Guàrdia Civil inspecciona tallers i empreses a Soneja, Segorbe, Altura i Viver per l’ús de gasos que afecten la capa d’ozó i l’efecte hivernacle

El Servei de Protecció de la Naturalesa (Seprona) de Segorbe de la Guàrdia Civil ha realitzat inspeccions en tallers de vehicles i empreses a Soneja, Segorbe, Altura i Viver per controlar l’ús de gasos que danyen la capa d’ozó i produeixen efecte hivernacle (GEI). Com a resultat, s’han denunciat quatre persones i s’han decomissat dotze envasos de gasos liquats del petroli (GLP).

Durant les inspeccions, es van identificar infraccions com la manipulació de gasos sense acreditació, l’ús de gasos no autoritzats, i la manipulació de sistemes de refrigeració sense la recuperació prèvia dels gasos. Els envasos confiscats contenien isobutà i propà, que són extremadament inflamables, augmentant el risc d’incendi en els vehicles. Les denúncies han estat enviades a la Conselleria d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme per incompliment del Reial decret 552/2019.

Per a més informació, podeu contactar amb l’Oficina Perifèrica de Comunicació de la Comandància de la Guàrdia Civil de Castelló als telèfons 964.22.46.00 ext. 241 o 628.140.650.