La Mancomunitat Alt Maestrat llança reunions informatives sobre ‘El Camí dels Càtars’

El projecte busca dinamitzar turísticament la comarca amb un enfocament en el seu passat medieval

La Mancomunitat Alt Maestrat ha convocat les primeres reunions informatives dirigides al teixit socioeconòmic de la comarca per a abordar el projecte ‘El Camí dels Càtars’. Empreses, veïnat i entitats de l’Alt Maestrat han escoltat quina és l’orientació que està prenent aquest projecte de dinamització turística comarcal, que remarca el passat medieval de la regió.

Les jornades s’han celebrat a Albocàsser, Culla i Catí. El projecte, impulsat per la Mancomunitat Alt Maestrat, està dividit en diferents paquets i àrees de treball, i ha sigut adjudicat a les empreses Aur-Art i Itinerantur, ambdues de Castelló.

Aquestes sessions no sols han servit per a informar, sinó també per a recollir les impressions, expectatives i necessitats de la població i sectors econòmics implicats. ‘El Camí dels Càtars’ comportarà la dinamització turística i econòmica dels municipis de la comarca i forma part del Pla de Sostenibilitat Turística en Destí, finançat pel Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència i la Unió Europea amb fons Next Generation.