Almenara reconeix els guanyadors dels concursos de cartells per a les Festes d’Estiu i Patronals

Blanca Valencia ha confeccionat el cartell de les festes de la platja i l’equip format per Marc Ferrer, David Gimeno i Dídac López el de les patronals

Aquest matí, l’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, i la regidora de Festes, Débora Marín, han rebut als guanyadors i guanyadores dels concursos de cartells anunciadors de les Festes d’Estiu de la Platja Casablanca i de les Festes Patronals d’Almenara a l’ajuntament de la localitat.

En el concurs de cartells per a les Festes d’Estiu de la Platja Casablanca, celebrat entre els escolars de primària del col·legi de la localitat, la vencedora ha sigut Blanca Valencia García. El segon premi ha correspost a María Cuadrado Bueso, mentre que el tercer premi ha sigut per a Ainara Martín. Les tres són alumnes de 5é de primària i han rebut un lot de material escolar i digital com a premi.

Pel que fa al concurs del cartell de les Festes Patronals, celebrat entre l’alumnat d’Educació Secundària Obligatòria, el primer premi ha sigut per al cartell elaborat per Josep Serrano, David Gimeno i Dídac López. El segon premi ha sigut per a Matíes Ocheda Forner. Tots són alumnes de 1r d’ESO i també han rebut un lot de material escolar i digital com a premi.

Els cartells guanyadors es podran contemplar, com de costum, en una mostra que es realitzarà durant les festes patronals.