Persones en acció convoca a voluntaris per a la neteja de la platja de Moncofa

La jornada serà el 3 d’agost de 18:00h a 20:00h i el punt de trobada serà la Oficina de Turisme del Grau de Moncofa

Persones en Acció, una organització compromesa amb la protecció del medi ambient, convida a tothom a participar en una jornada de neteja de la platja que es farà el pròxim 3 d’agost a la platja de Moncofa, de les 18:00 a les 20:00. El punt de trobada serà la Oficina de Turisme del Grau de Moncofa.

Des de juny d’enguany, Persones en Acció ha organitzat aquesta activitat mensualment amb l’objectiu principal de recollir residus que afecten la biodiversitat marina i la bellesa natural de les nostres costes. Aquest esdeveniment és part de la campanya “Ones sense Brossa”, que busca conscienciar sobre la importància de mantenir els nostres ecosistemes nets i saludables.

En aquesta ocasió, a més de contribuir a la cura del medi ambient, col·laborem amb Gats Sense Sostre, una associació felina dedicada a la protecció i cura de gats de carrer. Convidem els participants a fer donacions voluntàries per a aquesta noble causa durant l’esdeveniment.

Per a participar cal inscriure’s prèviament enviant un correu a eventos@personasenaccion.es o contactant al telèfon 613-32-55-04. Els voluntaris han de portar roba còmoda, protector solar i aigua. S’agrairan les donacions voluntàries a benefici de Gats Sense Sostre. Es preveu que aquesta iniciativa contribuïsca a l’eliminació d’una gran quantitat de residus sòlids, millorant l’hàbitat de les espècies marines i oferint un entorn més net per a tots els visitants de la platja. A més, busquem promoure una cultura de responsabilitat ambiental entre els participants i ajudar els gats sense llar a través de les donacions recaptades.