Podcast | La Vall d’Uixó i Moncofa se sumen a la Nit de Vigilia contra la violència masclista

ÀUDIO | Més d’un centenar d’associacions de dones del territori valencià s’han organitzat per manifestar-se aquesta setmana contra la violència masclista. La majoria dels municipis, entre els quals es troba la Vall d’Uixó, faran una Nit de Vigília aquest dijous 25 de juliol. A través de l’Associació de Dones Clara Campoamor, s’espera que el màxim nombre de persones possible es puga sumar la iniciativa el dijous a les 22h a la plaça de l’Ajuntament. L’objectiu és continuar el dia 25 de cada mes amb aquesta convocatòria, fins a arribar al 25 de novembre, Dia de l’Eliminació de la Violència cap a les Dones. Escoltem a la presidenta, Xaro Esteve, i a la secretària, Irene Peirats.

ÀUDIO | Des de Moncofa, a través de l’Associació de Dones Carmen de Burgos, se sumen també a aquesta iniciativa, tot i que per motius d’agenda la convocatòria serà el dimecres 24 de juliol a les 22:30h a la plaça de l’Església. Escoltem a la presidenta de l’associació, Marisol Julià.

El següent calendari mostra la xifra de dones assasisnades per violència masclista en el que portem de 2024, amb un feminicidi cada tres dies.