Nules tanca amb èxit el Curs de Monitor d’Activitats de Temps Lliure

Hi participen una trentena de joves que s’han format per a organitzar, dinamitzar i avaluar activitats d’oci

Nules ha conclòs amb èxit el Curs de Monitor d’Activitats de Temps Lliure, homologat per l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ). Aquest curs capacita l’alumnat per a portar a terme activitats d’oci i temps lliure dirigides a la població infantil i juvenil, i inclou una part teòrica i una altra pràctica.

L’alcalde, David García, i la regidora de Joventut, Blanca Silvestre, han visitat recentment l’alumnat per acomiadar-lo. En total, 34 joves han participat en aquesta edició, formant-se per a organitzar, dinamitzar i avaluar diverses activitats d’oci i temps lliure per a infants i joves. Han aprés a aplicar tècniques específiques d’animació grupal, incidint en l’educació en valors i atenent també les mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscs.

Des de la regidoria de Joventut, s’assenyala que aquests cursos tenen una molt bona acceptació. La regidora Blanca Silvestre ha destacat que “en aquesta edició el nombre de participants ha estat el màxim permés i amb llista d’espera”.

Davant la gran acollida i demanda, l’Ajuntament de Nules donarà continuïtat l’any que ve tant al curs de formació no reglada de Monitor/a d’Activitats de Temps Lliure Educatiu Infantil i Juvenil, com al de Monitor de Menjador en Centres Educatius.