Gran Èxit del XXVII Festival de Teatre Clàssic Castillo de Peníscola

Durant el mes de juliol, sis espectacles han conformat la programació de la present edició i ha comptat amb al voltant de 2.000 espectadors i un 92% d’ocupació d’aforament

La Diputació Provincial de Castelló ha celebrat el rotund èxit i l’impacte mediàtic de la XXVII edició del Festival de Teatre Clàssic Castillo de Peníscola, que una vegada més ha aconseguit congregar a milers de persones.

El diputat de Cultura de la institució provincial, Alejandro Clausell, ha destacat que “el Festival de Teatre Clàssic Castillo de Peníscola s’ha consolidat com el principal impulsor del turisme cultural i de l’oferta complementària de qualitat al turisme de la província durant la temporada estival”. Aquesta nova edició ha comptat amb un cartell de gran qualitat, la qual cosa ha sigut molt benvolgut pels assistents.

Clausell ha assenyalat que “una de les claus de l’èxit del festival ha sigut la perfecta combinació de qualitat i prestigi en la seua programació”. Durant el mes de juliol, sis espectacles han conformat la programació d’aquesta edició, atraient a prop de 2.000 espectadors i aconseguint un 92% d’ocupació d’aforament.

Des de l’inici del cicle d’espectacles el passat 9 de juliol amb “Maleïdes dames”, milers d’espectadors han omplit la fortalesa del Papa Lluna fins a l’últim espectacle del cap de setmana passat. Això ha demostrat que la cultura és un excel·lent dinamitzador social i econòmic, a més de ser un atractiu turístic de primer nivell, segons ha manifestat Clausell.

El diputat de Cultura ha subratllat el treball de la Diputació per a enriquir l’oferta cultural de la província, considerant-la un motor dinamitzador del turisme i de les oportunitats als pobles. Clausell ha assegurat que la institució provincial continuarà impulsant aquest festival, que ja és un referent tant autonòmic com nacional.

“L’experiència de viure el Festival de Teatre Clàssic de Peníscola és única”, ha emfatitzat Clausell, destacant que aquest certamen es distingix d’altres grans esdeveniments del sector per l’íntima relació que s’establix entre l’espectador i l’entorn en cada representació, creant records inoblidables tant per als actors com per al públic.

El diputat ha elogiat l’enclavament del Castell de Peníscola, qualificant-lo com “el millor escenari del Mediterrani”, la qual cosa contribuïx al fet que el festival siga encara més especial. Finalment, Clausell ha agraït la col·laboració de l’Ajuntament de Peníscola i la calidesa del públic assistent, la qual cosa ha permés que aquesta edició siga tot un èxit.